top of page

Quiz 2

1.What muscle is a thick, triangular and one of four muscles that makes up the rotator cuff?
Incorrect Answer Selected
Correct Answer:
Deltoid
Correct Answer Selected
2.In which direction do the muscle fibers for the Gluteus Maximus run?
Correct Answer Selected
Incorrect Answer Selected
Correct Answer:
To stabilize the Clavicle during movements of the shoulder and arm
3.Is the concept of hypertrophy possible with the heart?
Correct Answer Selected
Incorrect Answer Selected
Correct Answer:
Scapula and Humerus
4.What is the term meaning the opposite of 'hypertrophy'?
Correct Answer Selected
Incorrect Answer Selected
Correct Answer:
Smith Machine Bench Press
5.What is the main function of the Transverse Abdominis?
Correct Answer Selected
Incorrect Answer Selected
Correct Answer:
Lungs
6.Which muscles make up the Quadriceps
Correct Answer Selected
Incorrect Answer Selected
Correct Answer:
T1-T12
7. When do muscles best repair and grow?
Correct Answer Selected
Incorrect Answer Selected
Correct Answer:
'While we sleep and rest'
8.What does 'Abduction' in exercise mean?
Correct Answer Selected
Incorrect Answer Selected
Correct Answer:
3
9. What is the purpose of the Subclavius?
Correct Answer Selected
Incorrect Answer Selected
Correct Answer:
Radial side of the forearm
10. Which is the biggest bone in the body?
Correct Answer Selected
Incorrect Answer Selected
Correct Answer:
Femur
11.What is one role of the Kidneys?
Correct Answer Selected
Incorrect Answer Selected
Correct Answer:
Remove waste products from the blood
12.What muscles are used during Walking Lunges?
Correct Answer Selected
Incorrect Answer Selected
Correct Answer:
Gluteus Maximus, Hamstrings, Soleus, Quadriceps, Gastrocnemius
13. What muscle connects to the bottom of the shoulder muscle, on the front side of your arm?
Correct Answer Selected
Incorrect Answer Selected
Correct Answer:
Biceps Brachii
14.What is the biggest muscle in the upper body?
Incorrect Answer Selected
Correct Answer:
Latissimus Dorsi
Correct Answer Selected
15. What are the bones that connect the Tarsals to the Phalanges?
Correct Answer Selected
Incorrect Answer Selected
Correct Answer:
Metatarsals
Result:
0
/15
bottom of page